Sigismundus III. Dei gratia rex Poloniae [...] (s.n., 1615)
Uniwersał zawierający tekst traktatu z Maciejem, cesarzem rzymskim narodu niemieckiego.
Wyd.A - Kraków A. Piotrkowczyk 1615
Keywords: Umowy międzynarodowe