Rada Naywyższa Narodowa do Obywatelow Prowincyi Wielkopolskiey - Rada Najwyższa Narodowa 1794 06.12. (s.n., 1794)
Ogłasza za nieprawy zabór pruski, wzywa do powstania
Różny od: 35313
Keywords: Rada Najwyższa Narodowa (1794); Powstanie 1794 r. kościuszkowskie; Wielkopolska