Deklaracya imieniem [...] imperatorowey [...] całey Rossyi [Katarzyny II] przez jey posła [...] Repnina [Mikołaja] zkonfederowaney Rzeczyp[ospolitey] na seymie 1766 uczyniona (s.n., 1766)
Carowa spodziewa się ``dobrego sąsiedztwa'' z Królem i Rzecząpospolitą za poparcie Króla w czasie elekcji
[podp.:] Mikołay xiążę Repnin