Kommissya Policyi Oboyga Narodow (s.n., 1792)
Ostrzeżenie do miast względem uniwersału o długach kahalnych
``Zgodno z originałem [...] Narbutt'' - [rkps]
Keywords: Miasta; Polska; Komisja Policji Obojga Narodów