Opera L. Annaei Senecae et ad dicendi facultatem, et ad bene vivendum utilissima, per Des[iderium] Erasmum Roterod[amum] et Matthaeum Fortunatum, ex fide veterum codicum, tum ex probatis autoribus, postremo sagaci nonnunquam divinatione [...] emendata [...] Adiecta sunt: Scholia D. Erasmi Roterodami in bonam partem operis, Beati Rhenani in Ludum de morte Claudij caesaris. Rodolphi Agricolae in Declamationes aliquot commentarioli. Fernandi Pinciani castigationes in universum opus. Index rerum et verborum locuples ([s.n., 1541)
Polonicum: dedyk. Piotrowi Tomickiemu
Mf 4411
Keywords: biografia; Literatura łacińska; Filozofia