Mercurius Gallobelgicus: sive, |Rerum in Gallia & Belgio potissimum Hispania quoque, Italia, Anglia, Germania, Polonia, vicinisque locis ab anno 1588. usque ad Martium anni praesentis 1594 gestarum, Nuncius. Opusculum in sex Libros, que totidiem annos complectentur, divisum (Apud Godefridum Kempensem, 1594)
Ind., bibliogr.
auctore D.M. Iansonio, Doccomensi Frisio.
Keywords: Historiografia; Hiszpania; historia; Francja; Belgia; Włochy; Anglia; Niemcy; Polska