Epitaphium in mortem Henrici Gallorum regis christianissimi, eius nominis secundi, per Carolum Vtenhovium Gandavensem, & alios, duodecim linguis. [...] Accesserunt et aliquot ad illustrium quorundam Galliae hominum nomina Allusiones, per eundem. [...] (De l'Imprimerie de Robert Estienne, 1560)
Na k.B1 tekst epitaphium w j. pol. Jest to najstarszy tekst polski drukowany we Francji
Mf 4197
Keywords: Epitafia (lit.)