Marci Tullii Ciceronis |Invectiuarum in Catilinam |Liber primus (per Hieronymum Vietorem, 1532)
Oryginalny tytuł wprowadza w błąd; jest tu nie jedna, lecz cztery mowy przeciw Katylinie
Notatki rękopiśmienne w języku łacińskim
Keywords: Mowy łacińskie