Epithalamion in nuptiis serenissime principis domini Ioannis regis Hungariae etc. Et serenissimae virginis Isabellae filiae divi Sigismundi I [słow.], invicti regis Poloniae per Sebastianum Marschevium anno 1539 [rz.] (per Hieronymum Vietore[m], 1539)
Hungaricum 16 w.
Mf 3252
Keywords: Poezja okolicznościowa łacińska; Epitalamium łacińskie; Ślub i wesele