Illustrium |Germaniae virorum Historiae aliquot singulares, ex optimis, probatissimissq[ue] authoribus erutae atq[ue] congestae (per Alexandrum et Samuelem Vueissenhornios, 1562)
Polonicum: Cap. XXIII, XL, LXXIII, LXXV, LXXVI, LXXXVI, LXXXIX związane z Polską
per M. Hieronymum Zieglerum Rotenburgensem publicum Professorem Ingolstadij.
Keywords: Poezja okolicznościowa łacińska; Władcy; biografia; Niemcy; historiografia; historia