Disputatio theologica, De distributione Eucharistiae, sub altera tantum, vel utraq[ue] specie. In theses digesta. Ab Emanuele a Vega, Societatis Iesu, in Academia Vilnensi, Professore Theologo ([s.n., 1586)
Errata
E.XXXII,283 podaje przy końcu k.[4] i sygn.: A-M4, w egz. kórn.: A-L4)
Keywords: Teologia katolicka; Eucharystia