De Deo, contra Arianos novos, nvper in Polonia exortos (excudebat Petrvs Brvbachius, 1566)
Polonicum: zaw. ``Secvndvs Liber de novis Arianis, in Polonia exortis, Anno Domini 1564'', s. 130-179
Iohannes VVigandvs D. 1 Iohan.4. Charissimi, nolite omni spiritui credere, sed probate spiritus, an ex Deo sint, quoniam multi Pseudoprophet[ae] exier~2xt in mundum.
Keywords: Arianizm; Polska; Polemika religijna