Orationes dvae. Vna de legibvs et disciplina. Altera de Cometa inter Sidera lucente in mensem septimum, continens commonefactionem de impendentibus periculis. Recitatae a Magnifico D. Rectore Academi[ae]. Inclyto Domino, Iohanne Comite Hardeci, Gloci & Machlandi[ae]. Barone Statenbergense. Domino Crucingense, h[ae]reditario Pincerna Archiducatus Austri[ae] & Dapifero Stiri[ae] & c[etera] in Leutouicia & c[etera] Cal. Maij. 1573 ((Excudebant Clemens Schleich & Antonius Schöne), 1573)
Polonicum: w obu mowach wzmianki o Polsce, k.A6 r., B4 v., B5 r., C3 r., D1 r.
Adres wyd. wg kolof.
Keywords: Mowy łacińskie; Retoryka