Epistolarvm Pavli Manvtii, Libri XII. Dvobvs nvper additis. Eiusdem qu[ae] Pr[ae]fationes appelantur. Adivncti svnt dvo indices quorum altero nomina eorum, quibus epistol[ae] sunt miss[ae]. altero eorum, quibus pr[ae]fationes sunt inscript[ae], exhibentur (apud Petrum Horst, 1591)
Polonicum: zaw. listy pisane do Polaków: A. Gostyńskiego, A.P. Nideckiego, A. Zebrzydowskiego, A. Possewina, J. Górskiego, J. Zamoyskiego, P. Myszkowskiego, St. Fogelwedera
Na s. tyt. sygnet oficyny Petera Horsta
Keywords: Listy łacińskie