De statibvs cavsarvm civilivm vniversa doctrina Hermogenis, Gr[ae]ci Rhetoris, quam ille peri Daireseős [grec.] inscripsit: explicata à Ioanne Stvrmio. Nunc primum in lucem edita. Gratia privilegio qve C[ae]sareo (Bernhardus Iobinus Typographus Argentoratensis imprimebat., 1575)
Polonicum: zaw. dedykację Krzysztofa Trecy dla Zygmunta Guttetera i Piotra Vogelwedera.
Brak karty sygn. [)(]8, na której: index (na recto) oraz il., drzew., przedstawia portret Johanna Sturma ``Effigies. Iohannis Stvrmii: Argentoratensis Academi[ae] Rectoris.'' (k. [)(]8 v.); wg egz. ~:xsterreichische Nationalbibliothek, Wien, sygn. 46.L.50
Keywords: Retoryka