[Cosmographiae universalis lib. VI. in quibus iuxta certioris fidei scriptores sine omni cuiuscunqis molestia, vel laesione describuntur, omnium habitabilis Orbis patrium situs proptiaess dotes. Regionum Topographicae picturae. Terrarum ingenia quibus sit ut tam differentes et uarias specie res, tam animatas quam inanimatas, producat. Animalium peregrinorum naturae et effigies. Nobilitorum Ciuitatum icones et descriptiones : ac circiter XX. de novo additae. Regnorum initia, incrementa et translationes. Cunctarum Gentium mores, leges, religio, res gestae et mutationes , usque ad annum Christi 1572. Item Regum ac Principum genealogiae.] (ex off. Henricpetrina, 1572)
Polonicum: mapy nr 16 i nr 14 oraz s. 1037-1062
Def.: brak k.tyt., s. 1, s. 445 (k. Yy3), s. 932, 1205-1208 (k. TTT5, TTT6), 1249-1250, 1283-1284 (k. BBBb2)
Keywords: Atlasy geograficzne; Geografia; Mapy; Nauki przyrodnicze; Świat