Kommissya Tymczasowa Jednoczącej się Emigracyi Polskiej do Ogółu Emigracyi - Czechowski, Leon; Piotrowski, Rufin; Bohdanowicz, Ignacy.; Lewandowski, Walenty Teofil; Mazurkiewicz, Leon ([s.n.], 1861)
Odezwa do Emigracji o przystąpienie do aktu zjednoczenia.
Tyt. nagł.
Keywords: Emigracja polityczna; Polska; Polacy za granicą; Francja; Organizacje polonijne