Ogół Polaków w Limoges do Emigracji Polskiej - Trociński, Feliks. (s.n., 1844)
Wezwanie do łączenia się pod kierunkiem ks. Adama Czartoryskiego.
Trociński Felix [et al.].
Keywords: Wielka Emigracja; Emigracja polityczna; Polska; Organizacje polonijne; polityka; Francja; Polacy za granicą; Limoges (Francja); organizacje; Paryż (Francja)