Nouvel appel - Harcourt, François Eugène Gabriel; Barrot, Odilon; Carnot, Hippolyte; COMITE Central Francais en Faveur des Polonais. (s.n., 1864)
Apel do Polaków o pomoc finansową dla Komitetu i udział w pracach nowo założonego Comite de patronage et de placement.
Tyt. nagł.
Keywords: Powstanie 1830 r. listopadowe; Powstanie 1846 r. krakowskie; Powstanie 1863 r. styczniowe; Wielka Emigracja; Emigracja polityczna; Polska; Polacy za granicą; Francja; Organizacje polonijne; Paryż (Francja); organizacje