Odezwa Komitetu Narodowego Polskiego - Lelewel, Joachim; Tyszka, Wiktor; Zwierkowski, Walenty ([s.n., 1843)
Odezwa wyjaśniająca program polityczny Komitetu.
[Joachim Lelewel ; W. Tyszka ; Walenty Zwierkowski].
Keywords: Wielka Emigracja; Emigracja polityczna; Polska; Polacy za granicą; polityka; Francja; Belgia; Organizacje polonijne; Paryż (Francja); organizacje; Bruksela (Belgia)