Komitet Narodowy Polski do Towarzystwa Demokratycznego - Lelewel, Joachim; Zwierkowski, Walenty; Odyniecki, Antoni ([s.n., 1844)
Odezwa w sprawie połączenia się Towarzystwa z Zjednoczeniem.
[J. Lelewel ; W. Zwierkowski ; A. Odynecki].
Keywords: Wielka Emigracja; Emigracja polityczna; Polska; Polacy za granicą; polityka; Francja; Belgia; Organizacje polonijne; Paryż (Francja); organizacje; Bruksela (Belgia)