Warszawa na fotografiach z XIX wieku - Kobielski, Dobrosław; Wydawnictwo Artystyczno-Graficzne RSW ``Prasa''. (Wydawnictwo Artystyczno-Graficzne ``RSW Prasa'', 1970)
Wydawn. albumowe z tekstem.
Dobrosław Kobielski ; oprac. graf. Hubert Hilscher.
Keywords: Warszawa; historia