Rachunki różne Tytusa i Celestyny Działyńskich - Działyński, Tytus; Urząd Poborowy; Bazar du Voyage zob. Godillot Alexis Paryż; Kościół Kolegiacki i Parafialny s. Marii Magdaleny Poznań; sklep z ubraniami Paryż; Ecole d'Equitation Paryż; British Hotel Berlin; sklep jubilerski Paryż; Au Louvre. Magazins de Nouveates Paryż; Kisskalt's Hotel London; sklep z modą Paryż; sklep z tkaninami Paryż; et al. (1836)
Różne k. 407
Mf 8168
Keywords: Rachunki; Akta osobiste i majątkowe właścicieli Kórnika; Majętność kórnicka 19 w