Pais Vasco, Ven y Cuentalo. Mapa General de Carreteras (Gobierno Vasco - Departamento de Comercio, Consumo y Turismo; Eusko Jaurlaritza - Merkataritza, Kontsumo eta Turismo Saila, 1993)
Na odwrocie mapki dodatkowe, informacje turystyczne oraz grafika związana z Krajem Basków.
Eusko Jaurlaritza. Merkataritza Kontsumo Eta Turismo Saila.
Keywords: Kraj Basków (Hiszpania; wspólnota autonomiczna); w kartografii; Vizcaya (Hiszpania; prowincja); Gipuzkoa (Hiszpania; prowincja); Álava (Hiszpania; prowincja); San Sebastián (Hiszpania; okolice); Vitoria-Gasteiz (Hiszpania); Bilbao (Hiszpania); Santa Clara (Hiszpania; wyspa); w sztuce