Druki obce w spuściźnie wydawniczej Adama i Stanisława Pilińskich - Piliński, Adam; Piliński, Stanisław
``La dance des aueugle...'', Michault Pierre, fac. Adam Piliński, 1884, (fragmenty druku), k. 77-102 (akc. 288 c 1952).
Materiały wprowadzone do zbiorów w 2009 r.
Keywords: Edytorstwo; Francja; Ilustracje; Polska; Wydawnictwa; Paryż; wydawnictwo; Homeografia