Katalog poloników w zbiorach Biblioteki Kórnickiej opracowany przez K. W. Kielisińskiego - Kielisiński, Kajetan Wincenty; Polska Akademia Nauk Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Kórnicka (1839)
Pudło nr 17 - l. 1842-1847, b.d. [474 k.]
Katalog kartkowy
Keywords: Katalogi; Polonica XV-XIX w.; Zbiory specjalne - rękopisy