Arkusze spisu z natury z 1953 r - Biblioteka Kórnicka; Polska Akademia Nauk Biblioteka Kórnicka (1953)
Stan zapasów przed 1.VII.53, k. 1.
1000
Keywords: Inwentaryzacja zbiorów; Skontrum; Zbiory muzealne