Mapa powiatu kieleckiego. Podział administr. wg stanu z dn. 1 VII 1950 r - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Główny Urząd Pomiarów Kraju Warsz[awskie] Okręg[owe] Przeds[iębiorstwo] Kartograficzne, 1951)
Zawiera mapkę podziału administracyjnego
Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych.