Samochodowy atlas Polski - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1980)
Treść informacyjna.
Opracowanie Państwowego Przedsiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych; Opracował red. Janusz Łopatto.
Keywords: Mapy drogowe; Polska