Mapa samochodowa Polski - Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych (Państwowe Przedsiębiorstwo Wydawnictw Kartograficznych, 1956)
[Mapki dodatkowe:] Okręg stalinogrodzki
Opracowanie Państwowego Przesiębiorstwa Wydawnictw Kartograficznych - Warszawa
Keywords: Katowice 1956 okręg