Carte du royaume de Prusse et de la partie septentrionale du Grand Duche de |Varsovie - Depôt general de la Guerre (Depôt General de la Guerre, 1808)
Tabela podziału prowincji na departamenty i okręgi, ze wskazaniem zmian dokonanych w traktacie w Tylży.
au Depôt general de la Guerre.
Keywords: w kartografii; Księstwo Warszawskie; Geografia polityczna; Prusy