Księga sznurowa klasztoru teofilpolskiego Trynitarzy 1799
Źródła dochodów klasztoru trynitarzy w Teofilpolu k. 1
Zawiera dochody i wydatki klasztoru w latach 1799-1822.
Keywords: finanse; Ukraina; Zakony; Kościół katolicki; Teofipol (Ukraina); Księgi rachunkowe 18-19 w.