"Przypowieści Lokmana mądrego."
Zawiera 41 przypowieści pisanych równolegle na s. w j. pol. i arabskim, opatrzona przypisami; egz. do wyd.?
Opis sporządzili A. Dembska i W. Dembski (KNO PAN) 22.10. 1992