``Protokół narad Sądu Seymowego Królestwa Polskiego'' 1828
Protokoły za: maj-czerwiec 1828; posiedzenia rozpoczynają się 02.05. 1828. Prezyduje Piotr Bieliński.
Mf 1916
Keywords: Królestwo Polskie; sądy 19 w.