"Landtagsordnung des Bischoffthmubs Ermeland außganges dem 22 Octobris Im 1526. Jahre."
Na k. 2v. cytat z kroniki Kromera (liber 2) Regulacje prawne dotyczące prawa cywilnego w diecezji warmińskiej z lat 1526, 1573 i 1577
pismo przeważnie jednej ręki
Keywords: Warmia; prawo diecezji warmińskiej