``Excerpt z |Historyey Polyba kommentowany przez Folarda generała infanteryey francuskiey
``Artykuł XXIV Deskrypcya balisty, principium motus iey [...]'' k. 51-53
Mf 2196
Keywords: artyleria 18 w.; wojsko polskie 18 w.