``Summariusz Trzebawski'' 1693-1713 (1693)
``Crescentia trzebawska 1693 [...]'' do 1712 k. 1-6
k. 7-12 czysta
Keywords: Trzebaw; Gospodarstwo rolne i hodowlane; Majętność Kórnicka. II |Akta administracyjno-gospodarcze; Raporty wykazy sprawozdania z przychodów i rozchodów ziemiopłodów i inwentarzy żywych i martwych.; rolnictwo 18 w.