"Rozkazy odebrane od wodza naczelnego i sztabu głównego, od Rządu Narodowego (sztyk 1) i gubernatora miasta Warszawy (sztuk siedm)" do gen. Dziekońskiego 1831 - Rząd Narodowy 1831 (1831)
Pisma do Dziekońskiego: Chrzanowski Wojciech, gen. k. 4-5, 10-11, 20-21, 24-25, 91-92. - Hübner, pułk., podszef sztabu głównego k. 6-7, 18-19, 31-37 (w tym list Ksawerego Reiskiego), 40-46. - Krukowiecki Jan, gen. k. 107-117. - Łubieński Tomasz, gen. k. 61-68, 70-90, 93-104. - Niecz. k. 69. - Prądzyński Ignacy, gen. k. 8-9, 12-17, 22-23, 26-30 (w tym kopia "Wyjątek z rapportu kontolera handlu [Lasocki] w Kocku do [...] Prezesa wtwa podlaskiego"), 38-39, 47-60. - Rząd Narodowy k. 105-106. - Skrzynecki Jan Zygmunt, gen., naczelnik powstania k. 2-3. - Umiński Jan Nepomucen, gen. k. 118-119
Mf 632