``De architectura militari. Proemium.''
``Caput 4tum. De praedictarum munimenti partium mensura'' k. 8-10
pismo 1 ręki; k. 43-59 puste; rkps BK 661 jest odpisem z sygn. BK 660.
Keywords: Wojsko 18 w; architektura 18 w