In Alchabicii arabis |Praecepta astrologica. Notae scriptae sub venerabili viro D. Magistro Alberto Mileii Rokitnense Collegae Minore Anno Dni 1607 commutatione hyemali. A Michaele Friczowsky Arte et Philosophiae studioso (1607)
"In nomine Domini Amen. In Alchabicii Arabis Praecepta astrologica Praefatio" k. 107-131
pismo M. Fryczowskiego
Keywords: astrologia 17 w; Kraków