``Punkt honoru''. Satyra wierszowana (1701)
``Punkt mieyski'' k. 5-5v
Wiersz znany z druku, który ukazał się w 1 poł. 18 w., najpóźniej w 1749 Na k. tyt. litery: L J C.
Keywords: literatura polska 18 w.