``Inventarium Omnium et Singulorum Privilegiorum, Qvaecunqve in Archivio Regio Arcis Cracoviensis Continentur. Confectum Mansato, et ex Commissione Sacrae Regiae Majestatis, Per Venerabiles Stanislaum Lubiensky, Gneznensem et Mathiam Lubiensky, Lanciciensem, Praepositos, ejusdem Majestatis Secretarios Anno Domini M.DC.XIII.'' (1613)
[Tytuł jak wyżej] k. 1.
k. 8 czysta
Keywords: Watykan; korespondencja dyplomatyczna; korespondencja polityczna