Akta sądowe bracławskie, winnickie z 18-19 w. z archiwum Świeykowskich
"Wypis z Xiąg Grodzkich Winnickich Woiewodztwa Bracławskiego" [07.06 1783] [
Archiwum Podwysockiego w Rychtach
Keywords: Winnica; Bracław