``Formy dokumentow prawnych'' (1756)
``Dekret inquizicijny'' k. 57v-59
Rkps śr. zniszcz., ślady po pasożytach k. niezszyte z grzb. k. 135-136v luźne, tekt. na opr. uszk.; na k. wewn. opr. wpis ``Introligator''. Tytuł na k. 3 wpisano ręką 18-19 w.: ``N. 35 A 1756 Formy dokumentow prawnych''.
Keywords: prawo-praktyka procesowa 18 w.; prawo-wzory pism 18 w.