"Formy dokumentow prawnych" (1756)
"Dekret inquizicijny" k. 57v-59
Rkps śr. zniszcz., ślady po pasożytach k. niezszyte z grzb. k. 135-136v luźne, tekt. na opr. uszk.; na k. wewn. opr. wpis "Introligator". Tytuł na k. 3 wpisano ręką 18-19 w.: "N. 35 A 1756 Formy dokumentow prawnych".
Keywords: prawo-praktyka procesowa 18 w.; prawo-wzory pism 18 w.