Wyciągi z akt grodzkich poznańskich dotyczace rodziny Gorajskich (1620)
akta dotyczace |Prusińskich i |Swinarskich z lat 1641-1649, k. 187-188
Pismo 2 rąk
Keywords: Poznań; Archiwalia staropolskie; Genealogia