Akta dotyczące genealogii ks. Korybutów Wiśniowieckich
pochodzi z archiwum Działyńskich, z 18 w., z Obw. O43 a, doprowadzona do Franciszki z Wiśniowieckich, żony Kazimierza Tarły
Mf 7434
Keywords: Archiwalia staropolskie; Genealogia