Akta ziemskie i grodzkie księskie (Książ w Małopolsce). Manuał z lat 1570-1611 (1570)
Akta sądowe wójtowskie z 1602. Fragmenty.
Mf 1235
Keywords: Książ Wielki; Michów pow; Akta sądowe i wójtowskie ksiąskie; Archiwalia staropolskie