Akta procesowe Marka Chyckiego, Elżbiety Witowskiej, Sierakowskich i in. o maj. Kocmyrzów w pow. krakowskim
M. in. inwentarz Kocmyrzowa z 1685.
Mf 7284
Keywords: Kocmyrzów; krak. pow; Akta procesowe; Inwentarze; Inwentarze wsi; Majątki ziemskie