Akta dotyczące klasztoru dominikanów w Lachowcach (1700)
Procesy z Czetwertyńskimi, Bośniackimi, Dziusami.
st. zas.
Keywords: Lachowice dominikanie krzemieniecki pow. wołyńskie woj; Akta procesowe; Inwentarze; Inwentarze klasztoru Lachowice; Majątki ziemskie; Poddani